[ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ][6]

banner
Πολιτικη
Ελλαδα
Οικονομια
Διεθνη
Κοσμος
Video
Ευρώπη
Οικονομια - Αγορες
Gossip
Ψυχαγωγια
Τεχνολογια
Πολιτισμος
Αθλητικα
Κοινωνια
Αποψεις
Wikileaks
BBC
Διατροφή και Υγεία
Επιχειρήσεις
Καιρος
Παιδεια
Υγεία
Χρηματιστηριο
DiEM25
Eurovision
Ρωσία

20.000 Αμερικανοί στρατιώτες και τανκ εμφανίστηκαν στην Ιταλία και Γερμανία (Videos)



Χρήστες Social media που ζουν στην Ιταλία γράφουν στα κοινωνικά δίκτυα ότι περισσότεροι από 20.000 αμερικανοί στρατιώτες με δεξαμενές και όπλα έχουν μεταφερθεί στη χώρα. Τέτοιες πληροφορίες εμφανίστηκαν σε μια ομάδα στο Facebook "Ρώσοι στην Ιταλία".

Μία από τις γυναίκες στην κοινότητα του Facebook  ρώτησε: "Οι πληροφορίες σχετικά με την άφιξη του αμερικανικού στρατού στην Ιταλία βριθουν στο διαδίκτυο ... Έχει δει κάποιος;" 
Απαντούν ότι βλέπουν πραγματικά τον αμερικανικό στρατό στους δρόμους των πόλεων τους και έχουν επίσης δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες.


Ένας χρήστης έγραψε ότι ο αμερικανικός στρατός είχε έρθει στην Ιταλία στο πλαίσιο των ΗΠΑ και του NATO Defender Europe 20. Ωστόσο, άλλοι σχολιαστές υπενθυμίζουν ότι ορισμένες από τις ασκήσεις μεταξύ των ΗΠΑ και άλλων ευρωπαϊκών χωρών ακυρώθηκαν ως προληπτικό μέτρο με μειωμένη στρατιωτική εμπλοκή, από το ΝΑΤΟ λόγω του κορωναϊού.



Επιπλέον, οι άνθρωποι στο δίκτυο λένε ότι στην Ιταλία, τα στρατιωτικά αεροσκάφη άρχισαν να παρατηρούν πιο συχνά: 
- «Τα στρατιωτικά αεροσκάφη άρχισαν να πετούν ...» 
- «Χθες στις 11:00 μ.μ. πέταξαν»
- «Την προηγούμενη μέρα στις 4:00 μ.μ. το σκυλί μου ήταν ακόμα φοβισμένο, από έναν θόρυβο που ακούστηκε από αεροπλάνο που πετούσε».

Ο Defender Europe 20 είναι η μεγαλύτερη άσκηση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ τα τελευταία 25 χρόνια με την ανάπτυξη των αμερικανικών δυνάμεων στην Ευρώπη. 19 χώρες συμμετέχουν στο Defender Europe 20 - δεκαπέντε μέλη του ΝΑΤΟ (ΗΠΑ, Καναδά, Γερμανία, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Βέλγιο, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Δανία, Ισπανία, Συμμαχία (Φινλανδία και Γεωργία).



U.S. Military Deploys 20.000 Troops to Europe for Largest Exercises in 25 Years




Germany: US troops arrive in Bavaria for "Defender Europe 2020" exercises


Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών έχει επανειλημμένα αναφέρει ότι υπό το πρόσχημα δεσμεύσεων στο βορειοατλαντικό μπλοκ οι Ηνωμένες Πολιτείες συστηματικά αυξάνουν την ομαδοποίηση των ενόπλων δυνάμεών τους στην Ανατολική Ευρώπη σε στενή γειτνίαση με τη Ρωσία και αυξάνουν τακτικά τη χρηματοδότηση σχετικών στρατιωτικών προγραμμάτων. Και τώρα δεν κρύβουν ούτε στο ΝΑΤΟ ούτε στην Ουάσιγκτον ότι η Ρωσία είναι ο «δυνητικός αντίπαλος» σε αυτές τις ασκήσεις.

"Άμεση επιβεβαίωση ήταν η δήλωση του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Μ. Esper σε μια ενημέρωση της 5ης Μαρτίου ότι ο στόχος του Defender Europe 2020 ήταν να στείλει ένα μήνυμα στη Ρωσία για να τον αναγκάσει να αλλάξει την" κακή συμπεριφορά του. Τι είναι αυτό, ο επικεφαλής του Πενταγώνου δεν μπορούσε να εξηγήσει. Είναι προφανές ότι η χώρα μας δεν απειλεί κανέναν και το ΝΑΤΟ γίνετε μια γροθιά στα ρωσικά σύνορα », σημείωσε το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών.



About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηστε άρθρα στο GreeceAllNews