[ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ][6]

banner
Πολιτικη
Ελλαδα
Οικονομια
Διεθνη
Κοσμος
Video
Ευρώπη
Οικονομια - Αγορες
Gossip
Ψυχαγωγια
Τεχνολογια
Πολιτισμος
Αθλητικα
Κοινωνια
Αποψεις
Wikileaks
BBC
Διατροφή και Υγεία
Επιχειρήσεις
Καιρος
Παιδεια
Υγεία
Χρηματιστηριο
DiEM25
Eurovision
Ρωσία

Fake: Ιταλίδα πολιτικός εξηγεί γιατί μισούν εμάς τους Έλληνες


Κατά καιρούς βλέπω μία αναπαραγωγή στα Social Media σχετικά με το βιβλίο ΟΙ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ το οποίο υποτίθεται έχει γράψει η Ιταλίδα Πολιτικός Emma Bonino από αναδημοσιεύσεις διάφορων Blog όπως το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ κλπ κλπ . Αλλοι την αναφέρουν σαν Ελβετίδα πολιτικό και άλλη σαν Ιταλίδα.

Ξερετε ότι η παραπληροφόρηση και η Προπαγάνδα δεν ισχύει μόνο για τους "Άλλους" γίνεται συστηματικά και εδώ στην Ελλάδα από διάφορα εθνικιστικά blogs και Ιστοσελίδες.
Η Emma Bonino ήταν πράγματι Ιταλίδα πολιτικός και έχει γράψει μόνο τρία βιβλία τα οποία είναι: Freiheit verpflichtet (Υποχρέωση προς την ελευθερία) - Alfabeto Bonino (Το αλφάβητο της Bonino) - I doveri della libertà(Τα καθήκοντα της ελευθερίας).
ΟΙ ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι του Κυριάκου Διακογιάννη που πρωτοεκδόθηκε το 1976, εγινε επανεκδοση το 2005 και περιέχει καθαρά διαλόγους μεταξύ χαρακτήρων και δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο που αναπαράγετε και γίνετε Copy Paste από άλλους.
Μην εκτίθεστε αναπαράγοντας ότι αναπαράγουν άλλοι, Το Ιντερνετ δυστυχώς δεν είναι μόνο πηγή γνώσης αλλά και εργαλείο σκοπιμοτήτων ακόμη και έδρανο αγραμμάτων.

Κωνσταντίνος Βάγιας

About Author Mohamed Abu 'l-Gharaniq

when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηστε άρθρα στο GreeceAllNews